2018’de sunulacak olan iPhone modelleri Samsung üretimi OLED ekran içerebilir.

Apple’ın ilerleyen dönemde sunacağı iPhone modelleri OLED ekran ile gelebilir…

2018’de sunulacak olan iPhone modelleri Samsung üretimi OLED ekran içerebilir.

Akıllı telefon pazarının güçlü ve önemli isimlerinden bir tanesi olan Apple, sunduğu iPhone modelleri ile oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşırken, Samsung’un hemen ardından ikinci sırada yerini koruyor. Geçtiğimiz sene son çeyrekte ise iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ın sayesinde Samsung’u geçerek lider olmuştu.

2018’de sunulacak olan iPhone modelleri Samsung üretimi OLED ekran içerebilir.

Apple bu sene ise Eylül ayında son modelleri iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile karşımıza gelirken, bu cihazlar yepyeni özellikleri ile büyük ilgi görüyor.

Apple ve Samsung, her ne kadar mobil platformda en büyük iki rakip olsa da ticari ilişkileri de bulunmakta ve Apple’ın yeni iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinde yer alan yonga seti Apple A9’un tedarikçilerinden bir tanesi de Samsung olmakta.

Bir süredir ise bazı kaynaklardan gelen bilgilere göre Apple,LCD teknolojisinden uzaklaşma planları içerisinde ve çok yakında da OLED teknoloji ile üretilen ekranları cihazlarında kullanabilir.

OLED üretimi gerçekleştiren firmalardan bir tanesi de Güney Kore devi Samsung olurken, firma AMOLED ve Super AMOLED ekranları hem kendi cihazlarında kullanıyor hem de başka firmalara da satıyor.

Gelen bilgilere göre Samsung Display, Apple ile görüşmeler içerisinde ve küçük boyutlu OLED ekranlar önümüzdeki bir kaç sene içerisinde yeni nesil iPhone akıllı telefon modellerinde yerini alabilir. Bu tarihin 2018 olabileceği ifade ediliyor.

Ek Resimler

Bu içerik 21.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1866 kez okundu.

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz hiç yorum yapılmadı !! İlk yorum yapan siz olun.
YENİ YORUM YAP

Yorum Yap

İşlemin sonucunu giriniz.

Benzer İçerikler