2015 - İphone 7C Fiyatı ve Özellikleri Herkesi Şaşırtabilir!

Apple şirketinin 2016 yılında çıkması beklenen yeni telefon modeli iphone 7C ile ilgili söylentiler tüm dünyayı merak ettirmeye başladı. Bu haberimizde bu konu ile ilgili bilgi verirken aynı zamanda sizlere en güncel iphone 7C haberlerini aktaracağız.
2015 - İphone 7C Fiyatı ve Özellikleri Herkesi Şaşırtabilir!
Muhtemelen 2016 yılının Eylül ayında tanıtacağım b u yeni telefon modeli oldukça merak ediliyor. Bu telefonun ekran boyutunun diğer modellere göre küçük olması bekleniyor. Muhtemelen 4 inç boyutunda olacak iPhone 7C ile ilgili söylentiler ve ve dedikodular her geçen gün kendisini gösteriyor. Ayrıca bahsi geçen şirketin, bu telefon modelini en son etkinliğinde tanıtması bekleniyordu. Fakat beklenen olmadı iphone 7C fiyatı resmi bir şekilde açıklanmadı. Fakat insanların merak ettiği bir diğer soru ise, iphone 6C modelinin tanıtılıp tanıtılmayacağı ile ilgili oluyor. Bu konuda kulisler devam ediyor. Resmi bir açıklama Buyur yapıldığında sizde ajanshaber.com teknoloji sayfasında daha detaylı bir bilgi bulabilirsiniz.

Fakat bu telefon modelin oldukça makul bir fiyata satışa çıkması bekleniyor. Apple yeni tanıtıcı modelinde küçük bir ekran boyutu kullanmayı tercih ederken aynı zamanda yeni nesil teknolojilerini bu telefona Entegre etmeyecek. Örnek vermek gerekirse 3D Touch veya diğer kamera özellikleri bu telefonda sisteme yansıma bilir. Fakat siz de Apple kullanmak istiyorsanız bu makul fiyata satışa çıkacak olan telefon modelini kullanmak için gün sayıyor olabilirsiniz. Fakat genel olarak bazı özelliklerin bu telefon ile gelmesi düşünülüyor. Şirketin ticari amaçla kullanıldığı uygulamalar ve girişimler iphone 7C özellikleri arasında bulacak gibi görünüyor. Apple müzik, parmak izi okuyucu, Apple Pay ve bazı özelliklerin yeni gelecek modelde gösterilmesi bekleniyor. Bununla birlikte 4 inç ekrana sahip olacak bu telefon modelinin led arkadan aydınlatmalı bir ekranının bulunması yapılan kulüpler arasında en çok beğenilenler arasındadır. Muhtemelen 16 ve 64 GB kapasite ile gelecek telefonlar Apple'ın yeni işlemcisi A9 ile çalışacak gibi görünüyor.

Apple şirketinin Eylül ayında yapılması beklenen etkinliğinde, ilk sırada tanıtılacağı düşünülen iphone 7C fiyatı oldukça merak ediliyor. Bu merakınızı gidermek için size bir öğün bilgi verecek olursak, telefonun diğer iphone modellerine göre çok daha aşağı bir rakamda satışa sunulacağını aktarmak istiyoruz. Çünkü iphone 7C özellikleri muhtemelen telefonun küçük bir fiyatla satışa çıkacağını belirtiyor.

Ek Resimler

Bu içerik 22.08.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 2707 kez okundu.

Yorumlar (0)

Bu içeriğe henüz hiç yorum yapılmadı !! İlk yorum yapan siz olun.
YENİ YORUM YAP

Yorum Yap

İşlemin sonucunu giriniz.

Benzer İçerikler